Aero Minor II 1946 - 1951
Forum › Hledám-Nabízím › H&N celé auto › Dárce ND
Dárce ND
Víte, že někdo shání kupce na Minora nebo naopak sami sháníte a nestačí Vám jen inzerce? Něco jako Chcete mě?...
odeslat nové téma    Odpovědět na téma    _PRINTER    Obsah fóra ›  H&N celé auto

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
aerominor
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: St Led 07, 2015 8:25 pm
Předmět: Dárce ND

aukro.cz/aero-minor-zd...61673.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat e-mail Galerie
Rancher
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: St Led 14, 2015 8:04 am
Předmět: Re: Dárce ND

No že se tenhle vrakouš došplhá na 13 000 Kč, to jsem nečekal...
Buďme rádi za to, co máme už doma... Chechty
popis z Aukra :
Na četné dotazy doplňuji - jde o auto jako zdroj ND, tedy nekompletní a nepojízdné, je tam motor, převodovka, chladič, nápravy, kompl. karoserie se štítkem v motorovém prostoru - plechy, kompl. zasklení, kompletní sedáky k renovaci, není tam např. volant, karburátor, sání, brzdy... a řada dalších drobností. naopak mám další díly navíc, které výherci nad 12 tis. Kč přidám ... určitě se dohodneme. není to však auto k renovaci, nebo ano, ale velmi náročné...

minorek
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: St Led 14, 2015 9:38 pm

Pán nepatří asi k nejsolidnějším obchodníkům. V pondělí jsem ho prosil ať mi pošle podrobnější popis technického stavu a nějaké doplňující fotografie. Vykašlal se na mě a nic neposlal. Asi tuším kdo stroj prodával....
Zobrazit informace o autorovi Galerie
jp603
minorista
minorista

OdeslatZaslal: Čt Led 15, 2015 5:15 pm

už podle foto vrak a jen vhodný na pár dílů...., výdřeva zcela schnilá, čalounění rozpadlé a sežrané,nekompletní a stejně by nikdo z nás tolik nedal... Koulení očima
mesersmit
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: Čt Zář 12, 2019 4:23 pm

aukro.cz/aero-minor-6953992324
Chong
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: Pá Zář 13, 2019 5:26 am

Už jsem to viděl předevčírem. Dokonce je to kousek od nás. Ovšem nakonec jsem zahodil myšlenku do toho i třeba jít... jediný zajímavý co tam vidím je ten střední půlkulatej tunel, kterej se špatně vyrábí kvůli hlubokým prolisům (nedosáhne běžná signovačka) a dveřím. Jinak zhola nic.. světlodíry vyřezané, dolní partie opravovanné, takže to si je můžu vyrobit sám. Asi chtěli vyměnit výdřevu sloupku předního okna, že je tam karoserie přerušená. Ani jedna klíčová podlaha nedochovaná, gril taky nicmoc, ale snad by byl i zachránitelnej, těžko říct jak moc je křivej. Spíš je zajímavý proč zrovna tuhle hromádku neštěstí v tuto chvíli sleduje 47lidí. Že to většinou chtějí koupit silně pochybuju, že by špekulanti? Smíšek Taky na to hodím sledovačku a pak se rozhodnu za kolik vystřelím tu hromadu odřezků z Čezetího minora co jsem za ty leta shrabal v mojí garáži ... minor orygynalny! Ščástnééé
mesersmit
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: Pá Zář 13, 2019 7:18 am

Možná v lepším stavu než co mám já, ale zajímalo by mě zdali by mě někdo udělal plechy na podlahu a do kufru a co by to stálo? Ale uvažuji také zda karoserii neposlat do světa a nezaměřit se na opravu lepšího Minora?
Chong
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: Pá Zář 13, 2019 4:10 pm

mesersmite, není v lepším stavu. Koukal jsem na fotky Tvého minora a řekl bych renovovatelná klasika. Sice tam nikde nevidím dveřek kapotu, kufrvíko atd, ale předpokládám že to máš, když píšeš "kompletní". Nic lepšího nekoupíš, tak či tak drtivá většina minorů je jen navoněná bída, když se začneš šťourat ve dřevě a podlahách tak zjistíš že jsou možná zachovalejší, nicméně oprava vypadá v obou případech stejně a tedy nakonec i rozsah a cena. Čezeta by mohl vyprávět s karoserií připravenou na lak.. Nechápu kde jsme ztratili 5let života :-D. Tedy pamatuj že co sníš a co umíš Ti nikdy nikdo nevezme, takže se neboj klempířiny ani truhlařiny (u mě trochu přeháním, bona truhlařinu máme svého dvorního truhláře). Dneska bych už renovoval stylem vyrobit repliku výdřevy a na ní přestrojit plechařinu původního minora, všechno ostatní je jen kompromis a nejsem si jistej zda úplně rozumný. Co se týká podlahy, tak přípravek co jsem vyráběl byl vyrobenej z U profilu, do kterého na plné hraně byly navařeny vingly do kterých byly vyvrtány a vytočeny závity. Navrch se prošrouboval plech skrz vingly nahoře, ty sloužili jako vodítko ofrézovaného kusu železa. Pak jen kladivo, trpělivost, hluchátka a dopadne to takhle... www.minory.cz/index.ph...m=15&pos=6 .. hlavně se nepos... Smíšek
mesersmit
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: Po Zář 16, 2019 12:05 pm

Co jej koupit na orgány každý Minorář třebas něco potřebuje?
Rancher
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: Po Zář 16, 2019 4:56 pm

Jak psal Chong, výtežnost je vcelku problematická.

mesersmit
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

OdeslatZaslal: Út Zář 17, 2019 11:30 am

Můj názor je že z vnějších plechových částí tj blatníky, střecha atd výborné náhradní díly a kromě toho dveře se skly a mechanismem stahování oken s kličkami a něco z vnitřku taktéž použitelné.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma    Odpovědět na téma    _PRINTER   Obsah fóra ›  H&N celé auto
Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina

Přejdi na: