|
Forum › Hledám-Nabízím › H&N-Drobnosti › Nářadí a pomůcky
Nářadí a pomůckyknihy, literatura, doklady, odznaky, artefakty atp.
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jožka MINORISTA
|
Zaslal: So Led 23, 2016 2:41 pm Předmět: Nářadí a pomůcky |
|
Nabízím tři francouzské klíče, které byly ve výbavě vozu Minor.Pokud máte někdo zájem napište na pepsvoj @ seznam.cz. Peníze budu chtít zaslat na účet, klíč pošlu poštou. Klíče byly opraveny a poté provedena povrchová úprava.
Klíč č. 2 , 3 po 300,-Kč a č. 4 za 250,-Kč.
Spodní část je jako montpáka.
_________________ 0
Naposledy upravil Jožka dne Pá Led 29, 2016 7:25 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Zaslal: So Led 23, 2016 3:51 pm Předmět: Re: Nabídka francouzských klíčů |
|
V Minoru tenhle typ francouzáku byl. Ten největší jsem si koupil, protože ten nejmenší mám a páka je páka.
Když jsem si vzpomněl, že se musím podívat na obrázek, zjistil jsem, že už mám celý obsah toho obrázku, až na to, že nevím, co je ta sponka u pumpy a nejsem si jist, co je vedle toho šroubováku ...menší šroubovák?
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jožka MINORISTA
|
Zaslal: So Led 23, 2016 4:54 pm Předmět: Re: Nabídka francouzských klíčů |
|
Rancher : |
až na to, že nevím, co je ta sponka u pumpy a nejsem si jist, co je vedle toho šroubováku ...menší šroubovák? |
Sám taky nevím co to je, ale domnívám se, že je to sponka, která držela táhlo pumpy ve spodní poloze, aby pumpa byla lépe skladná.
_________________ 0
|
|
Návrat nahoru |
|
|
aerominor ZASL. MIN.
Založen: Bře 06, 2012 Příspěvky: 610 Bydliště: Horní Počaply
|
Zaslal: So Led 23, 2016 6:41 pm Předmět: Re: Nabídka francouzských klíčů |
|
Ta sponka u pumpičky je ta drobnost, kterou máš u tudoru na pravé straně výztuhy kufru na připevnění pumpičky nastojato.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jožka MINORISTA
|
Zaslal: So Bře 12, 2016 9:50 pm Předmět: Re: Nabídka francouzských klíčů |
|
Nabízím kutilský stetoskop, který se velmi dobře dá uplatnit doma, v dílně, tak i u auta. Kdo to nezná, tak se s nim dá přesně určit místo odkud vychází klepání, jak jsou seřízené ventily, případně jak jsou promazány ložiska u elektromotoru, či v jakém stavu je oběhové čerpadlo u topení.
Mám dvě telefonní vložky mosazné a ostatní jsou z umělé hmoty u který jsou stejně dobré vlastnosti na přenos zvuků jako u těch mosazných.
U každé vložky jsou tři prodloužení cca 20 cm, celková délka je kolem 60 cm.
Cena za tuto sadu je 100,-Kč. Lze ji poslat jako doporučený dopis za částku 46,-Kč. Jde to i za částku 23,-Kč, ale to je obyčejný dopis. Věci jsou pozinkované. Kdo by měl zájem, prosím o zaslání zprávy na e-mail, který je u profilu a pošlu č.účtu kam zaslat peníze. Pokud bude zájemce z Brna, není problém to dovézt osobně. Stačí se jen domluvit.
_________________ 0
Naposledy upravil Jožka dne Ne Bře 13, 2016 11:52 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Zaslal: Ne Bře 13, 2016 5:51 am Předmět: Re: Nabídka francouzských klíčů |
|
Jj. Tohle Jožkovo naslouchátko mám a piužívám. Zatím na Spartacích, ale např. na 2taktech si dovedu představit poslouchání čepů a ložisek. Dají se tím diagnostikovat i čerpadla, elmotory...tedy vše, co má ložiska, čepy, ventily ...a točí se.
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Chong ZASL. MIN.
|
Zaslal: Ne Bře 13, 2016 6:44 am Předmět: Re: Nářadí a pomůcky |
|
Jako super, ale abych neměl hlavu samej hematom při měření na volnoběh
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
Založen: Úno 28, 2015 Příspěvky: 746 Bydliště: Brno-Husovice
|
Zaslal: Ne Bře 13, 2016 7:13 am Předmět: Re: Nářadí a pomůcky |
|
Já používám trubku a taky to funguje.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Zaslal: Ne Bře 13, 2016 10:25 am Předmět: Re: Nářadí a pomůcky |
|
Nojo, to máš lepší. Když něco objevíš, můžeš zahrát tuš.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jožka MINORISTA
|
Zaslal: Ne Bře 13, 2016 10:48 am Předmět: Re: Nářadí a pomůcky |
|
Chong : |
Jako super, ale abych neměl hlavu samej hematom při měření na volnoběh |
Pokud to nechceš dávat na vačku, aby z Tebe byl datel, tak nemusíš mít strach.Já osobně jej používám dobrých 40 let, ale zbarvenej jsem na uchu ještě nebyl.
_________________ 0
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jožka MINORISTA
|
Zaslal: Ne Bře 13, 2016 11:49 am Předmět: Re: Nářadí a pomůcky |
|
JaraII : |
Já používám trubku a taky to funguje. |
Přenos zvuku jde čímkoliv, např. i kouskem klacku, který musí být suchý.Za ty léta jsem však zjistil, že membrána je nejlepší. K lepšímu rozlišení, např. zda je ložisko namazané a nebo je to zapotřebí udělat. S kvalitním nářadím je radost pracovat.
_________________ 0
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
Založen: Úno 28, 2015 Příspěvky: 746 Bydliště: Brno-Husovice
|
Zaslal: Ne Bře 13, 2016 4:21 pm Předmět: Re: Nářadí a pomůcky |
|
Trubku mám kvalitní je z nerezu a v garáži je od roku 1948 používal ji už můj otec. Navíc jeto více účelové nářadí když něco nejde povolit tak ji používám jako prodloužení.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k tomuto fóru Nemůžete stahovat soubory z tohot fóra
| |