Aero Minor II 1946 - 1951
Community Forums › Lidé › Přišel jsem mezi Vás › Minor z 50-týho roku.

Minor z 50-týho roku.
Přihlásil jsem se a chci představit svoje autíčko, nebo nadějnou hromadu šrotu. Prostě přijdu někam tak pozdravím a dám o sobě nějakou informaci.
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Přišel jsem mezi Vás

View previous topic :: View next topic  
Author Message
Minor1950
Nováček
Nováček

PostPosted: Wed Mar 16, 2022 7:34 pm
Post subject: Minor z 50-týho roku.

Zdravím všechny,

Tak jsem někde četl, že prý je tady nepsaným pravidlem se představit. Very Happy Tak se o to pokusím, i když nejsem zrovna bratrem velkých slov a ani nemám toho zatím o svém voze moc co říci, pořídil jsem si ho totiž poměrně nedávno a to koncem roku 2020. Tehdy auto prodával po svém zesnulém otci jeho syn, který se přel o dědictví a vlivem Covidu potřeboval peníze. Já už od školky chtěl řídit náklaďák a mít Minora. Tehdy jsem už jezdil tak chyběl už jen ten Minor. A to byla šance, tehdy mi na účtě zbylo asi 6 000 Kč. Dal jsem za něj vše a byla to moje nejlepší investice. Jak jsem už psal než starý pán umřel, tak dal auto po estetický stránce do téměř vynikajícího stavu ale po mechanické stránce to není ještě ono. Nejdřív auto vůbec nejelo, nejdřív startér, potom karburátor poté jsem už řešil drobné věci jako rozbitý rychloměr a nebo jsem dával originální volant. Dnes se chystám opravit spojku na sezony a koukla jsem, že tady máte hromadu šikovných lidí a typů, tak mě napadlo se k Vám přidat. Je mi teprve 24 let, takže se vše na autě učím za pochodu, takže budu rád za jakékoli rady od zkušených ,,minoráků,,.
Všem Minorům a jejich majitelům přeje hezký večer a mnoho ujetých kilometrů Eda.
Back to top
View user's profile
aerominor
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Thu Mar 17, 2022 1:01 am
Post subject: Re: Minor z 50-týho roku.

Buď vítán, a pokud ve zdejším foru nenajdeš odpovědi na své otázky, klidně se ptej. Prosím o zaparkování vozu do garáže, ať se můžeme pokochat.
Back to top
View user's profile Send e-mail Photo Gallery
vintalko
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Sat Mar 19, 2022 3:09 pm

Vitaj Eda,
väčšina z nás sme tu nováčikovia ohľadne znalosti minorov,
takže z toho si nerob ťažkú hlavu!

View user's profile Photo Gallery
Minor1950
Nováček
Nováček

PostPosted: Tue Mar 22, 2022 9:05 pm

Děkuju za přijetí mezi Vás přátelé. I bych se rád podělil o foto do garáže ale fotografie mi nejdou vložit Very Happy Sad
Back to top
View user's profile
aerominor
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Tue Mar 22, 2022 9:40 pm

Minor1950 wrote:
.... I bych se rád podělil o foto do garáže ale fotografie mi nejdou vložit Very Happy Sad

A máš je ve správných rozměrech a velikosti dat? Jestliže jsou data větší tak nic nevložíš. Obrázky jsou omezeny na velikost 1024 px a 300 kB!!
[i]
Back to top
View user's profile Send e-mail Photo Gallery
Rancher
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Mon May 02, 2022 6:59 am

aerominor wrote:
Minor1950 wrote:
.... I bych se rád podělil o foto do garáže ale fotografie mi nejdou vložit Very Happy Sad

A máš je ve správných rozměrech a velikosti dat? Jestliže jsou data větší tak nic nevložíš. Obrázky jsou omezeny na velikost 1024 px a 300 kB!!
[i]
Pokud bys nebyl dostatečně zběhlý v tomto ohledu, klidně napiš na s440 (a) seznam.cz Pomohu Ti.
Ale je to možné udělat jak v Malování ve Woknech, tak jsou i online aplikace.
Ta velikist je pro někoho problém, vím to, ale je to o prostoru, který si musím u providera platit. Holt nejsem Mark Zuckerberg, tak to tak ber Smile

Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Přišel jsem mezi Vás
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

Stránky o automobilu Aero Minor II. Výroba: LETOV a MOTORLET (Walter) - závody Jinonice a Letňany, Československo, 1946 - 1951 ©2002-2012 Luboš Balcar, Pavel Krbec, Vladimír Nešpor a všichni aktivní uživatelé stránek. Použití jakýchkoliv autorských materiálů, tj. textů i obrázků z tohoto webu je možné pouze se souhlasem a uvedením zdroje - www.minory.cz

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy