Zdravím všechny,
Tak jsem někde četl, že prý je tady nepsaným pravidlem se představit.

Tak se o to pokusím, i když nejsem zrovna bratrem velkých slov a ani nemám toho zatím o svém voze moc co říci, pořídil jsem si ho totiž poměrně nedávno a to koncem roku 2020. Tehdy auto prodával po svém zesnulém otci jeho syn, který se přel o dědictví a vlivem Covidu potřeboval peníze. Já už od školky chtěl řídit náklaďák a mít Minora. Tehdy jsem už jezdil tak chyběl už jen ten Minor. A to byla šance, tehdy mi na účtě zbylo asi 6 000 Kč. Dal jsem za něj vše a byla to moje nejlepší investice. Jak jsem už psal než starý pán umřel, tak dal auto po estetický stránce do téměř vynikajícího stavu ale po mechanické stránce to není ještě ono. Nejdřív auto vůbec nejelo, nejdřív startér, potom karburátor poté jsem už řešil drobné věci jako rozbitý rychloměr a nebo jsem dával originální volant. Dnes se chystám opravit spojku na sezony a koukla jsem, že tady máte hromadu šikovných lidí a typů, tak mě napadlo se k Vám přidat. Je mi teprve 24 let, takže se vše na autě učím za pochodu, takže budu rád za jakékoli rady od zkušených ,,minoráků,,.
Všem Minorům a jejich majitelům přeje hezký večer a mnoho ujetých kilometrů Eda.