|
Community Forums › Lidé › Jízdy a srazy › Sraz Minorů 2020
Sraz Minorů 2020Kde se Minor vyskytl, nebo kam jsem dojel.
Go to page Previous 1, 2
|
View previous topic :: View next topic |
|
Author |
Message |
JaraII ZASL. MIN.
Offline Joined: Feb 28, 2015 Posts: 746 Location: Brno-Husovice
|
Posted: Tue Nov 05, 2019 10:15 am Post subject: Re: Sraz Minorů 2020 |
|
Prostě ten termín na příští sraz je pro mně špatný tak že se nezúčastním hold v červenci sednu do hadráka a vyblbnu se taky.
Description: |
můj hadraplán
|
Filesize: |
96.5 KB |
Viewed: |
181 Time(s) |
|
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
Offline Joined: Jan 28, 2012 Posts: 2589 Location: Brno
|
Posted: Tue Nov 05, 2019 2:48 pm Post subject: Re: Sraz Minorů 2020 |
|
To jseš na výletu v Anglii a zrovna všechny předjíždíš?
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
Offline Joined: Feb 28, 2015 Posts: 746 Location: Brno-Husovice
|
Posted: Tue Nov 05, 2019 3:46 pm Post subject: Re: Sraz Minorů 2020 |
|
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Thu Jan 23, 2020 12:03 pm Post subject: Re: Sraz Minorů 2020 |
|
Tak máme potvrzeno z radnice, že
sraz Minorytní společnosti
je 7.-9.8.2020
v Trhové Kamenici
Sraz je vypsán pro Minory a jejich posádky, které budou schopny odjet tradiční soutěžní okruh v délce mezi 55 - 65 km.
Na trati lze očekávat 5-6 stanovišť s méně otřelými až neotřelými úkoly a také setkání s partou okolo Spartaků.
Veškeré propozice budou uveřejněny včas.
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Mon Jun 08, 2020 7:35 am Post subject: Re: Sraz Minorů 2020 |
|
Tak se mohou pojízdní Minoři přihlásit a zvědaví minorysté si udělat poznámku v kalendáři.
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Tue Jul 28, 2020 7:19 am Post subject: Re: Sraz Minorů 2020 |
|
Přátelé, ani nás netěší situace, která se stále nehodlá překlopit na tu správnou stranu.
Jsme si vědomi i toho, že ani oficiální "ukončení" omezení by neznamenala konec opatrnosti. Ostatně šéfem organizačního výboru je MUDr.
SPARTAKYÁDA BUDE, i když mnozí z Vás můžete mít obavy z účasti "kdekoliv". Jsme si toho vědomi, že situace může účast ovlivnit.
Epidemiologická situce vyžaduje stále jistou osobní i kolektivní obezřetnost a dodržování zásad ochrany zdraví.
Vzhledem k situaci, kdy se od ministra zdravotnictví včera dozvíme, že zítra oznámí, co začne platit od popozítří, ale dnes premiér oznámí, že ministr zdravotnictví oznámí už dnes, co začne platit od zítra,
nebo možná od příštího týdne, musíme se spolehnout na sebe.
…je na nás všech, rozhodnout o způsobu dodržování elementárnch hygienických pravidel.
BUDEME DODRŽOVAT NÁSLEDUJÍCÍ PRAVIDLA
1) Záchody se budou pravidelně mýt a větrat, vstup a vystup pouze po desinfekci rukou, toaleťáku/utěrek apod. bude dost.
2) Veškeré předměty na stanovištích i jinde, které používá více lidí, budou po použití desinfikovány.
3) Budeme se snažit být co nejvíce venku - pártystany/ plachty apod.- nabídky na poskytnutí /dovoz, jsou vítány.
4) Velmi vítané je přespávání ve stanech – berte to jako výzvu, samozřejmě Sokolovna zůstává k dispozici, budeme muset využít více míst ke spaní, než jen sál, budou i větší rozestupy. Stan v sále není hloupost, ale filtr.
5) Na Spartakyádu jeď pouze zdravotně bez příznaků.
6) Kuchyně se postará o večeře i snídaně za jasných pravidel, o to se nebojte. Oběd bude v sobotu po trati a je na Vašem rozhodnutí.
7) Doporučujeme si vzít vlastní příbor/označený půllitr/ hrnek na kafe, stejně tak bude nakládáno s nádobím ze Sokolovny. Bude osobně značeno.
|
|
Back to top |
|
|
|
All times are GMT + 1 HourGo to page Previous 1, 2
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
| |