Aero Minor II 1946 - 1951
Community Forums › Technika › Motor a převodovka › Motorová brzda

Motorová brzda
... k tomu volant a oba jeho konce
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Motor a převodovka

View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rancher
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Sat Jul 07, 2018 9:06 pm
Post subject: Motorová brzda

Vím, že to je trošku nepraktické vzhledem k místu a předčasné pro mne vzhledem ke stavu prací, ale včera jsem se dozvěděl, že je zajistitelné, aby se buď celé auto, nebo aspoň vystrojený podvozek, dostaly na motorovou brzdu a byly změřeny příslušné parametry. V Brně.

Takže se o daný úkon pokusím ... se Čmeldou s jistým časovým posunem. První by tam měl projít můj Spartak hned po prázdninách Smile
Brzda je umístěna v jedné technické střední škole a služba je nějak zpoplatněna, ale za tu srandu to stojí.
Jakmile osadím motor na podvozek a vybavím ho CDI přerušovačem, bude možno prověřit jeho fungování.
Dtto nabízím pražákům okolo Chong Eletronic Ltd. ... on se podvozek vejde na přívěs ... Rolling Eyes Náklady na test jako takový, hradím!

Jde o brzdu válcovou, proto ta nutnost motoru na podvozku, neb celého auta. Question Co na to Chong Electronic vývojové oddělení?

Chong
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Mon Jul 09, 2018 11:35 am
Post subject: Re: Motorová brzda

Ahoj, s Čezetou se vidím často, řeknu mu jestli do toho půjde. Můj stroj začne reinkarnaci až na podzim, tak u sebe bych to viděl jako předčasné Smile .
Back to top
View user's profile Photo Gallery
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Motor a převodovka
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

Stránky o automobilu Aero Minor II. Výroba: LETOV a MOTORLET (Walter) - závody Jinonice a Letňany, Československo, 1946 - 1951 ©2002-2012 Luboš Balcar, Pavel Krbec, Vladimír Nešpor a všichni aktivní uživatelé stránek. Použití jakýchkoliv autorských materiálů, tj. textů i obrázků z tohoto webu je možné pouze se souhlasem a uvedením zdroje - www.minory.cz

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy