|
Community Forums › Hledám-Nabízím › H&N celé auto › Holandský putovní Woody
Holandský putovní WoodyVíte, že někdo shání kupce na Minora nebo naopak sami sháníte a nestačí Vám jen inzerce?
Něco jako Chcete mě?...
Go to page 1, 2 Next
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cezeta ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 09, 2012 Posts: 108 Location: PRG
|
Posted: Fri Nov 17, 2017 12:35 am Post subject: Holandský putovní Woody |
|
_________________ 0
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
Offline Joined: Jan 28, 2012 Posts: 2589 Location: Brno
|
Posted: Fri Nov 17, 2017 9:37 am Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Jojo, vím o něm, že se chystá prodej, už měsíc. Psal mi to Nico z Belgie.
Protože je ve fotkách opravdu krásnej ten Woody, dovolil jsem si jednu na poslední chvíli dokonce ukrást do knihy... vlastně dvě
Původně byla tato aukce načasovaná se startem 17.11. Ale není.
Faktem je, že jsem stále na vážkách až vahách tuto aukci "sledovat".
Hlavním důvodem, proč jsem to ale hodil do klubovny je, ne, aby mne někdo nepřeplatil. To klidně zkousnu, ale aby se o té koupi náhodně nedozvěděl nějakej překupník "vodjinud".
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
Martin ZASL. MIN.
Offline Joined: Apr 17, 2012 Posts: 331 Location: Brno - venkov
|
|
Back to top |
|
|
cezeta ZASL. MIN.
|
Posted: Fri Nov 17, 2017 10:31 pm Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Joo, fotečky mám taky stažený. Jsem zvědav, za kolik nakonec půjde.
_________________ 0
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Sat Nov 18, 2017 2:48 pm Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Tak jsem se pustil na 6300 ... jsme se dohodli, že víc jak 6000 nepůjdem.
Byli jsme v tom si tři zájemci, podle toho jak se to rozvrstvilo.
Někdo přihodil na 6 500 a pak ho přehodil 6 700 a vejš nikdo nešel.
Je jasné, že takhle to vypadá, že jsem mohl vejš, alee
je to cena + 10% + přeprava, takže 200 000 Kč jen to hvízdne, a na to zase tolik přebytečného oběživa prostě nemám.
Ovšem ta cena je suprová, to jo!
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Sun Nov 19, 2017 11:48 am Post subject: Re: Woody na prodej |
|
BTW: Musel jsem složit depozit 1000 EUR...ale prý ho dostanu z5...
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Mon Nov 20, 2017 10:44 am Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Jak píše Dvoutakt. Bude to mrzet.
No, mělo by to mrzet i mne, ale mrzí mne jen to, že se (možná) nedostal zpátky do ČR.
Co mne nemrzí, že nejsem v dluzích. Kdybych ho totiž koupil, určitě ne za účelem dalšího prodeje. A že by se na tom vydělat dalo...
Nechal bych si ho a byl aspoň čtvrt mega v mínusu.
Ten borec, co to koupil, přehazoval naprosto okamžitě. Pustil se ho i ten druhej, co jsme tam přihazovali. Já dřív on pak. To by se nezastavilo na tak příznivé ceně.
Bylo to úžasné divadlo!
To si radši nastřádám dycky na další krok.
Ostatně, co mi chybí?
- nové gumy - 10 000 Kč
- lak (matroš) - 8-10 000 Kč
- chrom - 6-8 000 Kč
- čalounění (matroš+příprava k obutí) - 10 000 Kč
- drobnosti - do 5 000 Kč
Ostatní mám.
... a to si postupně našetřím. Mne by to vlastně ani netěšilo to koupit jako voňavku.... NO, trochu kyselé hrozny v tom jsou, ale
youtu.be/LwlQagxA69Q kouk na něj
|
|
Back to top |
|
|
Dvoutakt ZASL. MIN.
Offline Joined: Feb 09, 2012 Posts: 82
|
Posted: Tue Nov 21, 2017 12:20 am Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Ona ta cena mohla byt nakonec uplne jina, pokud by si jeste chvili vydrzel. Ja mam porad pocit, ze bych mel neco koupit, dokud je co, proroze za chvili nebude nic nebo za nesmyslne ceny.
Kazdopadne pneu me take cekaji, musim doskladat karburatory, atd. a to me cekaji jeste dalsi auta. Takze souhlasim, je treba stat pevne na zemi a postupne dodelat auta zaparkovana v garazi
|
|
Back to top |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
Offline Joined: Feb 28, 2015 Posts: 746 Location: Brno-Husovice
|
Posted: Tue Nov 21, 2017 8:58 am Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Ona to zase taková voňavka není jak tě znám Náčelníku tak by si do něj začal šťourat a ten orezlej blatník se mi nelíbí a začal by si ho rozebírat jestli je vše jak má být .
Jinak je to hodně zajímavý kousek a dřevák je nádherný auto a stálo by to za hřích.
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Tue Nov 21, 2017 1:00 pm Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Pánové. já ty náhody přitahuju!
Meesengeruju s jedním klukem, kterej furt že chce tu knížku ještě k Vánocům a ... "Představ si, že kamarád koupil v dražbě v Rotterdamu krásnýho dřeváka Minora."
Takže dřevák skončí v ČR!!! A bude opravdu v dobrý společnosti!
|
|
Back to top |
|
|
cezeta ZASL. MIN.
|
Posted: Tue Nov 21, 2017 2:37 pm Post subject: Re: Woody na prodej |
|
Dobře. Pěkně. Aspoň budu mít vzor na renovaci. Doufám tedy že nás dřevákodržiče seznámíš.
_________________ 0
|
|
Back to top |
|
|
minorek ZASL. MIN.
Offline Joined: Apr 01, 2012 Posts: 628
|
Posted: Sat Nov 25, 2017 10:34 pm Post subject: Re: Woody na prodej |
|
cezeta wrote: |
Dobře. Pěkně. Aspoň budu mít vzor na renovaci. Doufám tedy že nás dřevákodržiče seznámíš. |
Tak to mámm radost, budeme mít oba vzor pro renovaci.Náš "datel" je taky dřevák, ikdyž obléknutej do plechu. Chybí nám zejména předloha pro zadní dveře
|
|
Back to top |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
Offline Joined: Feb 28, 2015 Posts: 746 Location: Brno-Husovice
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Sun Feb 11, 2018 6:46 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Tak jsem před Jarkův příspěvek zkopíroval celou napsanou historii tohoto auta.
Přečtěte si to, co je nad JaraII
Musím k tomu dodat, že od toho posledního příspěvku se stalo mnohé!
Minor měl skončit u Prahy spolu s dalšími, oním člověkem, co mne přehodil zakoupenými auty. Měl skončit v docela velké sbírce.
Dozvěděl jsem se to od kamaráda, který s ním byl na online aukci přítomen u PC a náhodou jsem se to od něj dozvěděl. Díky zájmu o naši knížku Jak psáno výše...
Pán, nebudu ho jmenovat, věděl, kdo byl ten druhý a že mám zájem.
Jaké bylo moje překvapení, když cca měsíc na to dostávám poptávku na knížku od , dnes již registrovaného milovníka dvojtaktů minory.cz/index.php?na...file=motol ... Prý proto, že Woodyho koupil od toho prvního vydražitele.
Jak jsem byl nasranej (je to můj web, tak naplno), to si dovedete představit.
Asi bych na něj v tom prvním českém překupnickém kole už neměl, ale naštvalo mne, že mne přehodil překupník, bez zájmu o konkrétní auto, ale o vývar a nenašel tolik slušnosti se aspoň zeptat...
No, a včera jsem viděl Jarkem postnutý inzerát.
Odpovídat na něj nehodlám. Osobně si myslím, že jde o provokaci a fingovaný prodej za účelem naštvání někým, kdo má jen fotku z Internetu.
Pokud by totiž od 18.listopadu 2017 udělal už třetí změnu majitele, nemám k tomu co dodat.
Motol mi na mail s dotazem zatím neodpověděl...
|
|
Back to top |
|
|
Chong ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 08, 2012 Posts: 469
|
Posted: Mon Feb 12, 2018 11:03 am Post subject: Re: Holandský putovní Woody |
|
Že by překupnictví byl pohodlnější způsob výdělku peněz než práce? Už dlouhá leta se nemůžu zbavit dojmu že ti poslední pitomci s černým petrem v ruce jsme my, co děláme veterány jako srdcovku... Že se objevují inzeráty na "otestování" kupujících .. už tak nějak taky beru jako obvyklé zlo našeho koníčka. Osobně to mám nastavené tak, že téměř niky neprodávám koho neznám a spíše preferuji reciprocitu výměnou. Upřímně řečeno se ani nedělím o informace, ktelé lze zpeněžit.. např. předlohy štítků, výkresy z vývoje a renovace. Právě proto že veteránistický svět se hemží těmito parazity a nás, jako tady srdcařů, je ta menší polovina... Ranchere, jsi už starej mazák, aby jsi se nechat těmihle lidmi otrávit ne? Koneckonců, peníze sice dělají život pohodlnější, ale šťastnější lidi v drtivé většině udělat neumí . Vyhrň rukávy a dej se do svého minora, ten pocit obnovy je k nezaplacení, lepší než jen koupit a jezdit....
|
|
Back to top |
|
|
|
All times are GMT + 1 HourGo to page 1, 2 Next
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
| |