|
Community Forums › Hledám-Nabízím › H&N celé auto › Dárce ND
Dárce NDVíte, že někdo shání kupce na Minora nebo naopak sami sháníte a nestačí Vám jen inzerce?
Něco jako Chcete mě?...
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
aerominor ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 06, 2012 Posts: 610 Location: Horní Počaply
|
Posted: Wed Jan 07, 2015 9:25 pm Post subject: Dárce ND |
|
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
Offline Joined: Jan 28, 2012 Posts: 2589 Location: Brno
|
Posted: Wed Jan 14, 2015 9:04 am Post subject: Re: Dárce ND |
|
No že se tenhle vrakouš došplhá na 13 000 Kč, to jsem nečekal...
Buďme rádi za to, co máme už doma...
popis z Aukra wrote: |
Na četné dotazy doplňuji - jde o auto jako zdroj ND, tedy nekompletní a nepojízdné, je tam motor, převodovka, chladič, nápravy, kompl. karoserie se štítkem v motorovém prostoru - plechy, kompl. zasklení, kompletní sedáky k renovaci, není tam např. volant, karburátor, sání, brzdy... a řada dalších drobností. naopak mám další díly navíc, které výherci nad 12 tis. Kč přidám ... určitě se dohodneme. není to však auto k renovaci, nebo ano, ale velmi náročné... |
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
minorek ZASL. MIN.
Offline Joined: Apr 01, 2012 Posts: 628
|
Posted: Wed Jan 14, 2015 10:38 pm Post subject: Re: Dárce ND |
|
Pán nepatří asi k nejsolidnějším obchodníkům. V pondělí jsem ho prosil ať mi pošle podrobnější popis technického stavu a nějaké doplňující fotografie. Vykašlal se na mě a nic neposlal. Asi tuším kdo stroj prodával....
|
|
Back to top |
|
|
jp603 minorista
Offline Joined: Feb 09, 2012 Posts: 9
|
Posted: Thu Jan 15, 2015 6:15 pm Post subject: Re: Dárce ND |
|
už podle foto vrak a jen vhodný na pár dílů...., výdřeva zcela schnilá, čalounění rozpadlé a sežrané,nekompletní a stejně by nikdo z nás tolik nedal...
|
|
Back to top |
|
|
mesersmit ZASL. MIN.
Offline Joined: Dec 26, 2014 Posts: 383 Location: Brno
|
Posted: Thu Sep 12, 2019 4:23 pm Post subject: Re: Dárce ND |
|
|
|
Back to top |
|
|
Chong ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 08, 2012 Posts: 469
|
Posted: Fri Sep 13, 2019 5:26 am Post subject: Re: Dárce ND |
|
Už jsem to viděl předevčírem. Dokonce je to kousek od nás. Ovšem nakonec jsem zahodil myšlenku do toho i třeba jít... jediný zajímavý co tam vidím je ten střední půlkulatej tunel, kterej se špatně vyrábí kvůli hlubokým prolisům (nedosáhne běžná signovačka) a dveřím. Jinak zhola nic.. světlodíry vyřezané, dolní partie opravovanné, takže to si je můžu vyrobit sám. Asi chtěli vyměnit výdřevu sloupku předního okna, že je tam karoserie přerušená. Ani jedna klíčová podlaha nedochovaná, gril taky nicmoc, ale snad by byl i zachránitelnej, těžko říct jak moc je křivej. Spíš je zajímavý proč zrovna tuhle hromádku neštěstí v tuto chvíli sleduje 47lidí. Že to většinou chtějí koupit silně pochybuju, že by špekulanti? Taky na to hodím sledovačku a pak se rozhodnu za kolik vystřelím tu hromadu odřezků z Čezetího minora co jsem za ty leta shrabal v mojí garáži ... minor orygynalny!
|
|
Back to top |
|
|
mesersmit ZASL. MIN.
|
Posted: Fri Sep 13, 2019 7:18 am Post subject: Re: Dárce ND |
|
Možná v lepším stavu než co mám já, ale zajímalo by mě zdali by mě někdo udělal plechy na podlahu a do kufru a co by to stálo? Ale uvažuji také zda karoserii neposlat do světa a nezaměřit se na opravu lepšího Minora?
|
|
Back to top |
|
|
Chong ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 08, 2012 Posts: 469
|
Posted: Fri Sep 13, 2019 4:10 pm Post subject: Re: Dárce ND |
|
mesersmite, není v lepším stavu. Koukal jsem na fotky Tvého minora a řekl bych renovovatelná klasika. Sice tam nikde nevidím dveřek kapotu, kufrvíko atd, ale předpokládám že to máš, když píšeš "kompletní". Nic lepšího nekoupíš, tak či tak drtivá většina minorů je jen navoněná bída, když se začneš šťourat ve dřevě a podlahách tak zjistíš že jsou možná zachovalejší, nicméně oprava vypadá v obou případech stejně a tedy nakonec i rozsah a cena. Čezeta by mohl vyprávět s karoserií připravenou na lak.. Nechápu kde jsme ztratili 5let života :-D. Tedy pamatuj že co sníš a co umíš Ti nikdy nikdo nevezme, takže se neboj klempířiny ani truhlařiny (u mě trochu přeháním, bona truhlařinu máme svého dvorního truhláře). Dneska bych už renovoval stylem vyrobit repliku výdřevy a na ní přestrojit plechařinu původního minora, všechno ostatní je jen kompromis a nejsem si jistej zda úplně rozumný. Co se týká podlahy, tak přípravek co jsem vyráběl byl vyrobenej z U profilu, do kterého na plné hraně byly navařeny vingly do kterých byly vyvrtány a vytočeny závity. Navrch se prošrouboval plech skrz vingly nahoře, ty sloužili jako vodítko ofrézovaného kusu železa. Pak jen kladivo, trpělivost, hluchátka a dopadne to takhle... www.minory.cz/index.ph...m=15&pos=6 .. hlavně se nepos...
|
|
Back to top |
|
|
mesersmit ZASL. MIN.
|
Posted: Mon Sep 16, 2019 12:05 pm Post subject: Re: Dárce ND |
|
Co jej koupit na orgány každý Minorář třebas něco potřebuje?
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
Offline Joined: Jan 28, 2012 Posts: 2589 Location: Brno
|
Posted: Mon Sep 16, 2019 4:56 pm Post subject: Re: Dárce ND |
|
Jak psal Chong, výtežnost je vcelku problematická.
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
mesersmit ZASL. MIN.
|
Posted: Tue Sep 17, 2019 11:30 am Post subject: Re: Dárce ND |
|
Můj názor je že z vnějších plechových částí tj blatníky, střecha atd výborné náhradní díly a kromě toho dveře se skly a mechanismem stahování oken s kličkami a něco z vnitřku taktéž použitelné.
|
|
Back to top |
|
|
|
All times are GMT + 1 Hour
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
| |