|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mesersmit ZASL. MIN.
Offline Joined: Dec 26, 2014 Posts: 383 Location: Brno
|
Posted: Sat May 12, 2018 6:44 am Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Všiml jsem si roletky na chladiči, topení z octavie a v motorovém prostoru napojení vody na to topení.
|
|
Back to top |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
Offline Joined: Feb 28, 2015 Posts: 746 Location: Brno-Husovice
|
Posted: Sat May 12, 2018 7:39 am Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Tu roletku jsem měl na minoru taky
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
Offline Joined: Jan 28, 2012 Posts: 2589 Location: Brno
|
Posted: Sun May 13, 2018 7:09 am Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Ač bez znalosti detailniho stavu, přece se mi zdá, že je to docela zváženíhodný kousek k renovaci za tu cenu.
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
aerominor ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 06, 2012 Posts: 610 Location: Horní Počaply
|
Posted: Sun May 13, 2018 12:52 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
pokud by snad měl někdo chuť kontaktovat majitele z našich stránek pošlete sz na okikus.
|
|
Back to top |
|
|
mesersmit ZASL. MIN.
|
Posted: Sat May 26, 2018 5:41 am Post subject: Re: Minor na prodej |
|
auto.bazos.cz/inzerat/...jizdne.php štítek dvojjazyčný pravděpodobně vývozní, palbní deska v barvě jiné než lak auta?
|
|
Back to top |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
|
Posted: Sun May 27, 2018 7:24 am Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Řek bych že barva je stejná původní bych odhadoval na tyrkysovou zelenou podle oděrku na celém autě, ale mohu se mýliti.
|
|
Back to top |
|
|
mesersmit ZASL. MIN.
|
Posted: Wed Jun 06, 2018 6:06 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
|
|
Back to top |
|
|
vintalko ZASL. MIN.
Offline Joined: Feb 26, 2013 Posts: 494 Location: Sučany Slovensko / Zlín Česko
|
Posted: Wed Jun 06, 2018 6:23 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
To je ten z Poľska, čo sa predal na aukre za 26 000.
_________________ Nie som odborník na autá, rád sa nechám poučiť.
Som rýchly a vytrvalý - rýchlo sa unavím a dlho mi to vydrží.
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Wed Jun 06, 2018 6:25 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Tady bych chtěl malinko rozkrýt příběh uvedeného STW (za 22 522 Kč!!!) již dříve zde:
minory.cz/index.php?na...=4378#4378
Bylo na Aukru a jak to dopadlo, bude ještě chvíli vidět tady
archiv.aukro.cz/aero-m...4768665110
Opět se zde objevil na udání z místa bydliště ...(vintalka )
minory.cz/index.php?na...=2969#2969
Zdrbli jsme ho a já ho opravdu kvůli tomu interiéru a pár drobnostem chtěl otočit do světa. Říkal jsem si... za 35 000 bych do toho šel, za 30 se prodá určitě a bude interérek jak malina!
No, těžko vysvětlovat, jak jsem byl vděčen, když mne manželka poslala mimo a já se díky pomalému připojení přes mobil seknul o cca 2 sekundy ... samosebou, nevím, jaký tam měl ten překupník polštář ...
A nyní k překupníkovi.
Pánovi do Polska jsem napsal majlika, že kdyby kupec nic tak já něco ...
Napsal jsem to dva dny po aukci a dostalo se mi odpovědi, že pán to má druhý den odvážet. Dostal jsem jeho telefon a též číslo motoru, abych to mohl dát do Garáže. Tak jsem ho tam dal.
O něco později jsem něco hledal v mailech a ten polský mail mi zazvonil o oko a tak jsem milému dotyčnému Čechovi od Domažlic zavolal.
Myslel jsem, že další ovečka ... OMYL!
Velmi slušně a ochotně mi řekl, že to obratem prodal za 150 000 Kč do vedlejší dědiny.
A že to kupoval kvůli vývaru, neb chtěl koupit a koupil Tudora (1101).
Ještě jsme pokecali o Tudorech a nashle.
Bylo to asi jinak.
No a teď se Czaba jako nemajitel pokouší na tech 155 000 najít jinou kafku ... asi mu kupec nakonec cukl.
Čaba neblázni , to být nemůže neb se CZABA čte CABA ... ale to je jedno.
Jojo...podle telefonu je to ON!
_________________ Mám rád stará auta, staré zvyky a stará vína. Dělají mne mladým.
|
|
Back to top |
|
|
Rancher ZASL. MIN.
|
Posted: Wed Jun 06, 2018 6:44 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
BTW: Z originálních fotek, které mi poslal ten pán z Polska, jsem použil v Knize fotku palubky. Pro mne je to navíc důkaz, že i v STW a v roce 1950 byla deska barevná...
|
|
Back to top |
|
|
mesersmit ZASL. MIN.
|
Posted: Sat Jun 23, 2018 12:58 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
|
|
Back to top |
|
|
Chong ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 08, 2012 Posts: 469
|
Posted: Sun Jun 24, 2018 12:12 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Tak to mi řekněte jestli jsem mimo... ale 200tisíc bych dal v lidovém autě tak za předválku (v předrenovačním stavu, jako je tohle). Někdo od Brna prodává BMW 326 v podobném stavu a musel setoupit z půl mega na 400tisíc a počítám že i tak to hned neprodá. A to je úplně jiná liga, žádný lidový auto a v německu poměrně kultovní, navíc 326 je luxusnější verze 32x řady. Šestiválec OHV 2litry s kapalinovými brzdami, čtyřkvalt. Jako smířil jsem se s tím že nyní i bezpapírák Minora v ucházejícím stavu atakuje sto litrů, ale tohle mě fakt vyrazilo dech . Za tyhle peníze bych viděl při současných pořizovacích cenách renovovanýho, ne voježděnou skladovku. Na báchorky navíc dost kašlu, obvykle jsou vycucaný z prstu a nakonec se stejně nevyhnete opravě minilálně části výdřevy. Což už samo o sobě je dost brutální zásah do karoserie. Brzdy už jen z pudu sebezáchovy bych zgenerálkoval... Tak tam nevidím moc rezervu na navyšování ceny. Podle mě nákukpka veterána má vycházet z tržní hodnoty 1A stavu (kam by se mělo mířit) mínus cena kolik tržně vyjde do 1A stavu auto dostat. Jsem mimo já nebo všichni ti kokoti co si myslej že maj doma nedozírnej poklad!? Nejhorší na tom, že jinej kokot uvidí inzerát a řekne "mámo, ve stodole mám to samý, střelíme to těm blbcům za 200tisíc zajdem si pro nový do škodovky"... veteránská inzerátová cenotvorba...
|
|
Back to top |
|
|
JaraII ZASL. MIN.
|
Posted: Sun Jun 24, 2018 5:02 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Máš plnou pravdu. Možná si prodávající myslí že když je na palubovce tolik knoflíků a ty hodiny tak je to luxusní limuzína a najde se nějakej blbec co zato ty prachy dá
|
|
Back to top |
|
|
Chong ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 08, 2012 Posts: 469
|
Posted: Sun Jun 24, 2018 7:23 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
jako když třeba vidím tenhle inzerát auto.bazos.cz/inzerat/...iccolo.php tak je nabídka za minora 200 tisíc fakt k popukání.. nebo tohle auto.bazos.cz/inzerat/...iekny-.php a to je auto sednout a jezdit. Kdežto inzerovanej minor se na 300 litrů spolehlivě vyšplhá taky a přitom to je afterwar kategorie, což je dneska problém s tím kolikrát mít možnost se dostat na startovací listinu i průměrně prestižních veteránských srazů...
|
|
Back to top |
|
|
aerominor ZASL. MIN.
Offline Joined: Mar 06, 2012 Posts: 610 Location: Horní Počaply
|
Posted: Sun Jun 24, 2018 8:55 pm Post subject: Re: Minor na prodej |
|
Pokud mne paměť neklame, tak na tohle aztp jsem byl dotazován před cca rokem, že jedna paní ho má po otci a neví co si tak říct, první nabídka byla 60000,- s možnou horní hranicí pro kupujícího cca 100000,- . Což se paní moc nezdálo, chtěla by prej víc a už tedy víme i kolik to je.
|
|
Back to top |
|
|
|