Včerejší návštěvníci si nemohli nevšimnout toho, že se jim strány buď staly nedostupným s nápisem MAINTENACE (údržba) nebo se jim měnily před očima do různých podob.
I dnešní návštěvníci si nemohou nevšimnout, že stránky již nejsou zeleno hnědé. ...a už nikdy tak moc barevné nebudou.
Mnozí jste taky včera viděli rozházenou "šedou" šablonu, která byla pro některé z Vás přepnuta...
Včera tady po jistou dobu viselo v záhlaví oznámení, které jsem po "jakési konsolidaci výsledku mého snažení" stáhl. Měl jsem v úmyslu sem napsat tento text, ale taky jsem musel pracovat.
Vše začalo tím, že jsem si udělal zálohu a nahrál nové - bezpečnější - jádro stránek. No a chybička, tedy dokonce dvojchybička se vloudila. První byla, že jsem neudělal jedno přejmenování knihovny se soubory, které určují vzhled a druhá, mnou nezaviněná, že jsem právě ten soubor zálohy se šablonou nedokázal otevřít, abych napravil tu první. Prostě ze zip zadrhnul
No a (moje) panika byla na světě. Do smíchu mi nebylo a ještě moc není.
Ta "zelená" šablona byla natolik upraveným prostředím, že se její podoby budu je těžko znovu dopracovávat. Strávil jsem nad ní opravdu desítky hodin.
Takže si budu jen po chvilkách hrát s tím, co nyní vidíte. Což byla (a ještě dost je) veřejně přístupná šablona pro tento druh redakčního systému.
Takže se s tím smiřte.
Pro ty, kdo mají rádi jednoduchost, je zde možnost volby jednoduché "šedé" šablony.
Můžete si ji zkusit v
Můj účet
Konfigurace
Nastavení
Theme - default nebo leaguecms
Uvítám Vaše postřehy, kde se co nepovedlo, tj, kde je třeba zobrazení užší, nebo zbytečně velká/malá písmena atp.