Aero Minor II 1946 - 1951
Community Forums › Lidé › Viděli jste? › Dopis do USA

Dopis do USA
Minor ve filmu, v televizi nebo na zájímavost na Internetu.
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Viděli jste?

View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rancher
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Mon Feb 04, 2013 10:55 pm
Post subject: Dopis do USA

Na ebay jsem objevil v nabídce dopis z Jinonic do Kalifornie.

Zajímavý doklad dokumentující aktuální potíže letecké továrny dostát svému předválečnému goodwillu...
...tak trošku přeloženo wrote:
Prospekty na automobil Walter
Pánové:
Obdrželi jsme řádně Váš dopis z 15. června a rádi bychom Vás informovali , že sériově vyrábíme lidový automobil Aero-Minor.
Prospekty a technické údaje tohoto vozu jsou přiloženy. Litujeme, ale nejsme schopni Vám poslat všechny prospekty a obrazovou literaturu týkající naší předválečné výroby automobilů a to z toho důvodu, že jsme od roku 1936 auta model Walter nevyráběli. Od roku 1936 jsme omezili naše aktivity na hromadnou výrobu leteckých motorů a vrtulí, které až do dneška představují hlavní část našeho výrobního programu.
Za účelem splnění Vašeho požadavku, zasíláme Vám tímto všechny dostupné prospekty k našim předválečným modelům Walter a našeho poválečného lidového vozidla Aero-Minor.
Mohli bychom vám lépe posloužit tiskovinami týkajících se leteckých motorů. Pokud byste měli zájem i v tomto směru, dejte nám prosím vědět, abyste nám umožnili uspokojit váš dotaz obratem poštou.
Jsme s přátelským pozdravem ...
7 příloh.
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
minorek
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 1:16 pm
Post subject: Re: Dopis do USA

Trochu si mě předběhl, mám tu samou fotku staženou už víc jak měsíc...Jelikož je dokument v angličtině, tak jsem se chystal ti ho poslalt k překladu a k prozkoumání...
Nějak jsem na to ale pozapoměl a najednou se to tady objevilo i spřekladem...
Takže už mám po starostech... Laughing Díky.
Back to top
View user's profile Photo Gallery
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Viděli jste?
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Stránky o automobilu Aero Minor II. Výroba: LETOV a MOTORLET (Walter) - závody Jinonice a Letňany, Československo, 1946 - 1951 ©2002-2012 Luboš Balcar, Pavel Krbec, Vladimír Nešpor a všichni aktivní uživatelé stránek. Použití jakýchkoliv autorských materiálů, tj. textů i obrázků z tohoto webu je možné pouze se souhlasem a uvedením zdroje - www.minory.cz

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy