Minor ve filmu
Go to page 1, 2, 3, 4  Next  :| |:
-> Viděli jste?

#1: Minor ve filmu Author: Karel PostPosted: Wed Apr 18, 2012 7:10 pm
    ----
Ve filmu Andělské oči jsem zahlédl Minora. Nedíval jsem se na celé, ale někde v půlce stojí na náměstí Minor.
Zahlédl jsem ho a říkal si, jak to asi dokážu?
A ejhle!
Na stránkách Filmová místa je fotka! Razz

#2: Re: Film - Andělské oči Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Wed Apr 18, 2012 7:12 pm
    ----
JJ! To je Labuda!
Minora jsem si nikdy nevšimnul Smile

#3: Re: Minor ve filmu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Wed Apr 18, 2012 9:31 pm
    ----
Nedalo mi to a podíval jsem se na "moje zdroje".
www.imcdb.org/vehicle_...-1949.html

Film Ecce Homo Homolka z roku 1970 každý zná a ejhle! Jezdil tam!

Tenhle film - švédskej-z roku 1954 ovšem neznám, ale taky tam byl

Last edited by Rancher on Wed Oct 09, 2013 8:44 am; edited 5 times in total

#4: Re: Minor ve filmu Author: Chong PostPosted: Thu Apr 19, 2012 6:21 am
    ----
Jojo v Andělských očích jsem si ho před lety všimnul, ale matně si vzpomínám že dobově model neodpovídal. Film se podle všeho odehrává někde mezi lety 1945 až 1947 Smile

#5: Re: Minor ve filmu Author: MartinLocation: Brno - venkov PostPosted: Sun Mar 03, 2013 3:02 pm
    ----
na Rancherovo doporučení jsem dnes shlédl první díl seriálu "Letící delfín". Fakt tam ten Minor je:

#6: Re: Minor ve filmu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Sun Mar 03, 2013 7:15 pm
    ----
Jo, taky je tam krásná aktuální věta.
Je to o letecké vývojové kanceláři.
Spadne prototyp školního letadla a nad vrakem se mj. odehraje následující dialog:

Jeden konstruktér: "To je další důkaz proti naší vývojové koncepci."
Druhej konstruktér: "No, přeřaděj nás na Minory a máme po starostech." Laughing

Jinak jsem to "objevil" na základě upozornění od někoho odtud... snad přes Skype? Confused

#7: Re: Minor ve filmu Author: zaslapanyminorLocation: Nový Knín PostPosted: Tue Mar 05, 2013 3:03 pm
    ----
Mám pocit že je to můj exemplář...to jsem netušil.

#8: Re: Minor ve filmu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Tue Mar 05, 2013 3:36 pm
    ----
Porovnal jsem záběry s Tvou fotkou minory.cz/index.php?na...fullsize=1 a já to pokládám za prokázané.
Sedí zrcátko, stěrače, barva mřížek i ta červená obruba předních blinkrů.

Máš doma filmového hrdinu! Razz

#9: Re: Minor ve filmu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Tue Oct 08, 2013 5:59 pm
    ----
Napsal mi Jirka Dostál.
Quote::
...Dnes jsem shlédl Pytlákovu schovanku ,stále dobrá ! Vůz padouchůch se nápadně podobal minoru kabrio ...kterých se vyrobilo asi minimum kusův , přesně to nikdo neví .Zvuková stopa poukazovala na dvoutaktní motor, kameraman natočil sekvenciu velmi rafinovaně , jen to lomené sklo, větrací klapka a zvuk motoru by naznačovaly , že by to mohl býti minorek ...tož jak to jescic ???

A přiložil fotku.
Je to Minor, nebo ne? Ještě jsem neměl čas si to prohlídnout taky. Takhle bych řekl, že ve filmu z roku 1949 má nejenom naději, ale že to Minor JE.

#10: Re: Minor ve filmu Author: minorek PostPosted: Tue Oct 08, 2013 7:04 pm
    ----
Podle náznaků větrací klapky a lomeného čelního skla bych z fotky usuzoval, že to Minor bude... Exclamation Jen jsou matoucí ty dva stěrače Confused

#11: Re: Minor ve filmu Author: minorek PostPosted: Tue Oct 08, 2013 7:12 pm
    ----
Tak i ty dva stěrače na cabriu mohly bejt. Viz důkazné dobové foto.

#12: Re: Minor ve filmu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Wed Oct 09, 2013 8:40 am
    ----
No tak zkuste uhodnout víc, Nelíbí se mi ani zvuk, ani ten světelnej park vzadu na odjíždějícím vozidle.
Ono šípové okno a klapku měly skoro všechny tehdejší vozy. A ty stěrače jsou "příliš luxusní" a jiné než prosté Minoří.
Taxe kuknite
youtu.be/rF4JcZqllng

#13: Re: Minor ve filmu Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Mon Oct 14, 2013 1:18 pm
    ----
No nebude to on, na tom tvojem výseku v 0.20 je vidět podstatně širší blatníky než má Minorek a taky na kufru nějakej hrb.

#14: Re: Minor ve filmu Author: Chong PostPosted: Tue Oct 15, 2013 4:11 pm
    ----
No nevím, já neříkám tak ani tak... a proto bych chtěl mít aeromina jistotu Smile

#15: Re: Minor ve filmu Author: jabaLocation: Praha PostPosted: Sun Oct 27, 2013 11:28 am
    ----
Hele, další Minor v čase 1:33 youtu.be/1j-r03KmxNI
Ten film se tuším jmenoval "Praha ze soboty na neděli"
Hezký den přeje Honza!

-> Viděli jste?

All times are GMT + 1 Hour

Go to page 1, 2, 3, 4  Next  :| |:
Page 1 of 4