na internetu
Go to page Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next  :| |:
-> Viděli jste?

#16: Re: na internetu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Tue Jan 23, 2018 6:45 pm
    ----
Zakladatel Jawy František Janeček se narodil před 140 lety
www.novinky.cz/auto/46...-lety.html

]hr]

#17: Re: na internetu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Wed Feb 28, 2018 7:05 pm
    ----
Pořád si říkám, že to tu je, tak se omlouvám, jestli ano

www.youtube.com/watch?v=D7JZboZh8u4

#18: Re: na internetu Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Wed Feb 28, 2018 9:23 pm
    ----
Opakování, matka moudrosti. Smile

#19: Re: na internetu Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Fri May 04, 2018 8:08 pm
    ----
www.iveteran.cz/inzera...otor/34921

#20: Re: na internetu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Sun May 06, 2018 2:49 pm
    ----
Jo, je to použitelné i pro Minora.

Sám jsem se o něco takového pokusil.
minory.cz/index.php?na...C3%AD#4333

Vršek, tj. blok a písty s kroužky jdou nasadit na originální klikovku a nahoru se dá původní hlava. Je fakt, že písty ve válci moc nenaběhaly, ale vzhledem k tomu, že ten motor byl chlazený vodou z řeky, měl i při tak malém nájezdu dost zarostlé vodní kanály.

Já jsem dokonce použil celou sestavu - klika - ojnice - písty a blok válců a dal to do origo karterů. Předek pro zapalko jsem upravil pro bezkontakt CDI *). Takže jsem neřešil, že není na co navlíknout řemenici a vačku. Ale celej projekt skončil špatně. Ten motor byl ve sběru oprávněně. Blok byl prasklý. Jinými slovy, nedospěl k provozním zkouškám.
____
*) Na obroušenou rohatku mi Pepa vystředil a pak navařil řemenici. Dokonce ani neházela... Možná by to fungovalo.

Pokud se nepletu, lze přelisovat místo rohatkového dílu lodního motoru (předek), díl s koncem pro zapalko. Ale to už není na domácí ponk.

Takže určitě to může někomu vyřešit potřebu motoru.
Kartery mohu poskytnout. Použitelnej setrvák asi ne...

#21: Re: na internetu Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Mon Aug 06, 2018 10:07 am
    ----
auto-mania.cz/uz-v-roc...m-provede/ podvozek je světlý

#22: Re: na internetu Author: JaraIILocation: Brno-Husovice PostPosted: Mon Aug 06, 2018 6:08 pm
    ----
mesersmit wrote:
https://auto-mania.cz/uz-v-roce-1947-se-v-praze-konal-prvni-velky-autosalon-video-nas-po-nem-provede/ podvozek je světlý

To je super Rolling Eyes

#23: Re: na internetu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Mon Aug 06, 2018 6:40 pm
    ----
mesersmit wrote:
https://auto-mania.cz/uz-v-roce-1947-se-v-praze-konal-prvni-velky-autosalon-video-nas-po-nem-provede/ podvozek je světlý
Troufnu si to okomentovat tak, že celkové světlé provedení je určeno pro prezentaci a nejde o produkční provedení.
Světlý tlumič sání, chrom na startéru...
Ale záběry jsou to hezké.

#24: Re: na internetu Author: MartinLocation: Brno - venkov PostPosted: Mon Aug 06, 2018 8:54 pm
    ----
služební Minor Very Happy :
youtu.be/UGOpDjPfUrU

#25: Re: na internetu Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Tue Aug 07, 2018 10:02 am
    ----
Martin wrote:
služební Minor Very Happy :
youtu.be/UGOpDjPfUrU
Na to, že je to z roku 52, je ten Minor dost flekatej. Smile

#26: Re: na internetu Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Tue Aug 07, 2018 1:54 pm
    ----
jj, to je dost

#27: Re: na internetu Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Thu Aug 09, 2018 6:35 am
    ----
www.lanemotormuseum.or...minor-1950

#28: Re: na internetu Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Thu Aug 09, 2018 6:38 am
    ----
www.aerominor.estranky...odny-stav/

#29: Re: na internetu Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Thu Aug 09, 2018 6:42 am
    ----
www.valasskyvcc.cz/4g-...sich-clenu

#30: Re: na internetu Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Thu Aug 09, 2018 6:47 am
    ----
www.worthpoint.com/wor...-426195577

-> Viděli jste?

All times are GMT + 1 Hour

Go to page Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next  :| |:
Page 2 of 11