Minory jinde než ...
-> Viděli jste?

#1: Minory jinde než ... Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Tue Nov 15, 2016 10:14 pm
    ----
Můj nový úlovek je pexeso s automobily Jawa 600 Minor, Jawou 700, Jawa Minor 1 (Sodomka), Aero Minor 2 atd. Od Petra Mičánka www.tojemi.cz

www.tojemi.cz/soubory/...7vVeterani

#2: Re: Na internetu Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Thu Nov 17, 2016 5:08 pm
    ----
Minor pronikl i do dětských her.

#3: Re: Minory jinde než ... Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Thu Nov 17, 2016 10:31 pm
    ----
Pěkné, škoda si s tím hrát. Nevíte výrobce?

#4: Re: Minory jinde než ... Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Fri Nov 18, 2016 8:54 am
    ----
V roce 1955 se v Pravidlech silničního provozu v obrazech Minor v náznacích....to je(může být) to modré odbočijící auto na spodním obrázku vyskytuje s Tudorem a Tatraplanem ...a nějakými neurčitými auty ... vcelku bežně. Takhle pěkně viditelně však jen párkrát.
(Knížečku mám půjčenou od Mesršmíta.)

#5: Re: Minory jinde než ... Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Fri Nov 18, 2016 8:56 am
    ----
mesersmit wrote:
Pěkné, škoda si s tím hrát. Nevíte výrobce?
Staré, vélmi staré kostky! A krásné!
Kluci, nebudete mi to věřit, ale já je jako kluk měl! Přesně tyhle ... teda vlastně asi budete Embarassed Laughing
Podle mne to je TOFA, co taky jiného? ...e?

#6: Re: Minory jinde než ... Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Tue Dec 26, 2017 10:16 am
    ----
Velká cena ČSSR Brno okruh 1960? Najdete Minor?

#7: Re: Minory jinde než ... Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Tue Dec 26, 2017 10:29 am
    ----
A další foto, kdo spočítá kolik Minorů je, teda bylo k vidění naráz v Židlochovicích?

-> Viděli jste?

All times are GMT + 1 Hour

Page 1 of 1