Plech karburátoru
-> Motor a převodovka

#1: Plech karburátoru Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Thu Nov 03, 2016 12:24 pm
    ----
Kolegové, chystám výrobu plechu před karburátor, pokud by měl někdo zájem pište SZ.
Pavel

#2: Re: Plech karburátoru Author: JaraIILocation: Brno-Husovice PostPosted: Thu Nov 03, 2016 6:51 pm
    ----
Jen pro neznalé který plech karburátoru Rolling Eyes

#3: Re: Plech karburátoru Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Thu Nov 03, 2016 8:13 pm
    ----
jj, mam ho vařenej přesně v tom samým místě.

#4: Re: Plech karburátoru Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Thu Nov 03, 2016 8:15 pm
    ----
Nutno ještě podotknouti, jé jeje
že s jiným silentblokem,
se myšlenka na plech hroutí... jé jéjé Razz

...taky ho tam mám prasklej. Esi voni to tak rovnou nevyráběli Very Happy

#5: Re: Plech karburátoru Author: JaraIILocation: Brno-Husovice PostPosted: Thu Nov 03, 2016 8:19 pm
    ----
No jo minoří motor se třepe všem stejně.

Náčělníku když nemáš origo silenblok tak si musíš udělat jinej plech Wink

#6: Re: Plech karburátoru Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Thu Nov 03, 2016 8:25 pm
    ----
JaraII wrote:
No jo minoří motor se třepe všem stejně.

Náčělníku když nemáš origo silenblok tak si musíš udělat jinej plech Wink
Mám obé..

#7: Re: Plech karburátoru Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Thu Nov 03, 2016 8:34 pm
    ----
Pro majitele jinech tichoblokú lze nabídnout variantu s delším "příchytným" plechem bez ďourky, kterou sobě dotyčný dorobí sám.

#8: Re: Plech karburátoru Author: mesersmitLocation: Brno PostPosted: Fri Nov 04, 2016 4:43 pm
    ----
Mám zájem i když nevím přesně k čemu slouží.

#9: Re: Plech karburátoru Author: JaraIILocation: Brno-Husovice PostPosted: Fri Nov 04, 2016 4:55 pm
    ----
Slouží jako ochrana karburátoru před studeným vzduchem aby se karburátor neochlazoval.

#10: Re: Plech karburátoru Author: minorek PostPosted: Sun Nov 06, 2016 10:52 pm
    ----
O plech karbce zájem nemám, jeden v syslátech mám. Je taky ruplej, ale je Laughing

-> Motor a převodovka

All times are GMT + 1 Hour

Page 1 of 1