#1: Plech karburátoru Author: aerominor, Location: Horní PočaplyPosted: Thu Nov 03, 2016 12:24 pm ---- Kolegové, chystám výrobu plechu před karburátor, pokud by měl někdo zájem pište SZ.
Pavel
#2: Re: Plech karburátoru Author: JaraII, Location: Brno-HusovicePosted: Thu Nov 03, 2016 6:51 pm ---- Jen pro neznalé který plech karburátoru
#3: Re: Plech karburátoru Author: aerominor, Location: Horní PočaplyPosted: Thu Nov 03, 2016 8:13 pm ---- jj, mam ho vařenej přesně v tom samým místě.
#4: Re: Plech karburátoru Author: Rancher, Location: BrnoPosted: Thu Nov 03, 2016 8:15 pm ---- Nutno ještě podotknouti, jé jeje
že s jiným silentblokem,
se myšlenka na plech hroutí... jé jéjé
...taky ho tam mám prasklej. Esi voni to tak rovnou nevyráběli
#5: Re: Plech karburátoru Author: JaraII, Location: Brno-HusovicePosted: Thu Nov 03, 2016 8:19 pm ---- No jo minoří motor se třepe všem stejně.
Náčělníku když nemáš origo silenblok tak si musíš udělat jinej plech
Náčělníku když nemáš origo silenblok tak si musíš udělat jinej plech
Mám obé..
#7: Re: Plech karburátoru Author: aerominor, Location: Horní PočaplyPosted: Thu Nov 03, 2016 8:34 pm ---- Pro majitele jinech tichoblokú lze nabídnout variantu s delším "příchytným" plechem bez ďourky, kterou sobě dotyčný dorobí sám.
#8: Re: Plech karburátoru Author: mesersmit, Location: BrnoPosted: Fri Nov 04, 2016 4:43 pm ---- Mám zájem i když nevím přesně k čemu slouží.
#9: Re: Plech karburátoru Author: JaraII, Location: Brno-HusovicePosted: Fri Nov 04, 2016 4:55 pm ---- Slouží jako ochrana karburátoru před studeným vzduchem aby se karburátor neochlazoval.
#10: Re: Plech karburátoru Author: minorek, Posted: Sun Nov 06, 2016 10:52 pm ---- O plech karbce zájem nemám, jeden v syslátech mám. Je taky ruplej, ale je