#2: Re: Fotka na internetu Author: mesersmit, Location: BrnoPosted: Sun May 08, 2016 7:39 pm ---- A další odkaz www.eurooldtimers.com/...hp?id=4322
#3: Re: Fotka na internetu Author: mesersmit, Location: BrnoPosted: Sun May 08, 2016 7:41 pm ---- Omlouvám se za dotaz ohledně kol kopretin na tomto druhém odkazu jsou pěkně vydět.
#4: Re: Fotka na internetu Author: mesersmit, Location: BrnoPosted: Sun May 08, 2016 7:42 pm ---- V pozadí je snad též Minor závodní.
#5: Re: Fotka na internetu Author: mesersmit, Location: BrnoPosted: Sun May 08, 2016 7:50 pm ---- A na těch stránkách eurooldtimers.com pěkné fotky Minorů pokud si dáte do vyhledánače jméno Minor tak pak rozkliknout články a vše se pak zobrazí, ale to už znáte. Kola různá.
#6: Re: Fotka na internetu Author: Karel, Posted: Sun May 08, 2016 8:12 pm ---- Ahoj Mesersmite, hele čtu to tady už od začátku a taky jsem přidal pár fotek (mám je v galerii), ale odkazovat na eurooldtimers tady nemusíš. To zná každý.
Ten trabí vrak je ale objev. ten se povedl.
Já zatím Minora nemám, tak nemám v galerii svého, ty máš? podle dotazů asi jo. Tak ho ukaž.
Měj se a ať to jde.