#1: Věděli si rady Author: Chong, Posted: Thu Dec 04, 2014 10:00 am ----
Rancher wrote:
Přeneseno z větve Tři kamarádi.
A uměli byste chlapci takhle zajistit film od Kachyňa + Jasný "Věděli si rady". Film přímo točený ve fabrice Rudý Letov... www.csfd.cz/film/4785-...ady/bazar/
#2: Re: Tři kamarádi Author: Rancher, Location: BrnoPosted: Fri Dec 05, 2014 8:47 pm ---- No...napsal jsem na Národní filmový archiv. Tak uvidíme.
Kdes ty to vlastně viděl?
#3: Re: Tři kamarádi Author: Rancher, Location: BrnoPosted: Fri Dec 05, 2014 8:52 pm ----
ondrej wrote:
Film Tři kamarádi dávajú 6.12.2014 od 16.00 hod. na kanále CS Film, takže sledovať...
Nojo... dobrej postřeh a dík! Já nemám prostředky to nahrát...
#4: Re: Tři kamarádi Author: Rapiďák, Location: skoro Mladá BoleslavPosted: Fri Dec 05, 2014 10:24 pm ---- Tři kamaradi jsou ke stáhnutí na uložto.cz nedávno jsem to viděl
#5: Re: Tři kamarádi Author: Chong, Posted: Sat Dec 06, 2014 8:35 pm ---- To Rancher: v jednom z dílů o procesu s Miladou Horákovou na závěrečné titulky dávali záběry z tohoto filmu...
#6: Re: Tři kamarádi Author: Chong, Posted: Sat Dec 06, 2014 9:00 pm ---- našel jsem to doma... je to díl druhý "Proces-H" v závěrečných titulcích "klip" písně "Stachanovci, do rachoty zvesela" :). Už jsem z počítače vyhodil stříhací software abych to mohl poslat... Ale kdo má zájem najde na internetu ke stažení celý díl
#7: Re: Tři kamarádi Author: Chong, Posted: Sat Dec 06, 2014 9:02 pm ---- no a podle záběrů.. kam se hrabou tři kamarádi
#8: Re: Tři kamarádi Author: aerominor, Location: Horní PočaplyPosted: Sat Dec 06, 2014 9:47 pm ---- třeba tady: www.ceskatelevize.cz/i...-den-druhy