Tři kamarádi
-> Viděli jste?

#1: Tři kamarádi Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Fri Mar 09, 2012 3:05 pm
    ----
Říkali mi, že to je film, ve kterém hraje Minor kabrio. Nemá to někdo stáhnuté?
Nikde jsem to nenašel Sad
www.csfilm.cz/?option=...il&id=1700

#2: Re: Tři kamarádi Author: Chong PostPosted: Fri Mar 09, 2012 3:11 pm
    ----
Rád bych sehnal, dokonce jsme našli že jsou nějací fandové co sbíraj filmy a mají ten film a možná by se dal vyhandlovat.. ovšem daleko zajímavější je film "Věděli si rady" od režiserů Vojtěch Jasný (natočil film všichni dobří rodáci) a Karel Kachyňa. Krapátek silnější bolševická agitka, ale celý film se odehrává ve fabrice Rudého Letova kde se Minory kompletovali a vyráběli karoserie. Mám jen minutu záznamu z toho filmu a je to opravdu pěkné...

#3: Re: Tři kamarádi Author: Karel PostPosted: Fri Mar 09, 2012 4:29 pm
    ----
A tohle znáte?
www.britishpathe.com/v...imbing-car

#4: Re: Tři kamarádi Author: OndraS11 PostPosted: Fri Mar 09, 2012 9:14 pm
    ----
Film Tři kamarádi sháním už asi rok, ale bez úspěchu. Údajně tam hlavní hrdinové jezdí s prototypem Minora...

#5: Re: Tři kamarádi Author: RancherLocation: Brno PostPosted: Tue Jun 04, 2013 4:43 pm
    ----
Nazdar pánové.
Vznesl jsem dotaz a ejhle:

Pátek, 31 Květen 2013 Mirek ( veteran @ seznam.cz )
Dobrý den, vím , že jste kdysi na dotaz odpovídali, ale nedá se tu hledat zpětně. DOTAZ ZNÍ, ZDA BUDETE NĚKDY OPAKOVAT FILM TŘI KAMARÁDI Z ROKU 1947. Děkuji.

Pondělí, 03 Červen 2013 CSFILM ( hejc @ csfilm.cz ): Odpovědi na dotazy diváků www.csfilm.cz

Dobrý den,
o film Tři kamarádi jsme zažádali u NFA, takže ho budeme vysílat buď již toto pololetí nebo v prvním pololetí roku 2014.
S pozdravem Tým CSFILM

Takže vyhlašuji pohotovost! Hlídat, oznámit, nahrát! Razz

#6: Re: Tři kamarádi Author: ondrejLocation: Žilina PostPosted: Wed Dec 03, 2014 9:46 pm
    ----
Film Tři kamarádi dávajú 6.12.2014 od 16.00 hod. na kanále CS Film, takže sledovať...

#7: Re: Tři kamarádi Author: Chong PostPosted: Thu Jan 29, 2015 2:22 pm
    ----
no a kdybyste někdo zatoužil k filmu pořídit i origynalnyj zpěvník, tak zde aukro.cz/44-minor-i5028308428.html

#8: Re: Tři kamarádi Author: aerominorLocation: Horní Počaply PostPosted: Thu Jan 29, 2015 4:44 pm
    ----
a kdo mě přehodí bude exkomunikován z těchto stránek Smile
Rancher wrote:
... fňuk, fňuk
totéž platí pro ten smaltovanej znak

-> Viděli jste?

All times are GMT + 1 Hour

Page 1 of 1