Aero Minor II 1946 - 1951
Community Forums › Lidé › Jízdy a srazy › JAWA na cestách

JAWA na cestách
Kde se Minor vyskytl, nebo kam jsem dojel.
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Jízdy a srazy

View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rancher
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Thu May 31, 2018 8:24 pm
Post subject: JAWA na cestách

Trochu jiná JAWA, ale s Minorem má nejen společnou kolébku, ale i to, že výprava může případně využít našich moskevských kontaktů.
A tak všem přeposílám mail od Martina Gregora.
Quote::
Ahoj
Všechny vás zdravím.
Odjezd na naší cestu do Ruska se přiblížil a tak se s námi můžete přijít rozloučit na choceňské náměstí zítra v pátek 1. 6. po 16 hod.
Pro ty kdo neví, kam se chystáme:
Tak naše cesty povedou přes Polsko k Ukrajinským hranicím. Jak překonáme hranice, zamíříme do hlavního města Ukrajiny Kijeva, odkud pojedeme autobusem na exkurzi do Černobilu a města duchů Pripjať. V dalších dnech projedeme ještě kus Ukrajiny a zamíříme k Ruským hranicím a k našemu hlavnímu cíli cesty Moskvě.
Po prohlídce Moskvy a zhodnocení stavu motocyklů, vyrazíme na sever k Petrohradu, poté se naše cesta stočí na jih a přes Estonsko, Lotyšsko, Litvu a Polsko zpátky domů.
Cesta bude téměř 6 000 km dlouhá a zabere přes 1 měsíc, tak nám držte palce a pokud chcete, přijďte nám v pátek zamávat.

Cestu sledujte na www.sjawounacestach.cz

dsc_1200_1024x576.jpg
 Description:
 Filesize:  417.15 KB
 Viewed:  204 Time(s)

dsc_1200_1024x576.jpg

mesersmit
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Fri Jun 01, 2018 4:45 pm
Post subject: Re: JAWA na cestách

Také jsem kdysi chtěl jed do Ruska jen na to nikdy nedošlo. Ale s manželkou jsem byl na Ukrajině ve městě Ivano Frankivsku dvakrát a bylo to příjemné, jeli jsme pak do Slotvina ke slaným jezerům kde to člověka nadnáší jak u Černého moře.
Back to top
View user's profile Photo Gallery
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Jízdy a srazy
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

Stránky o automobilu Aero Minor II. Výroba: LETOV a MOTORLET (Walter) - závody Jinonice a Letňany, Československo, 1946 - 1951 ©2002-2012 Luboš Balcar, Pavel Krbec, Vladimír Nešpor a všichni aktivní uživatelé stránek. Použití jakýchkoliv autorských materiálů, tj. textů i obrázků z tohoto webu je možné pouze se souhlasem a uvedením zdroje - www.minory.cz

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy