Aero Minor II 1946 - 1951
Community Forums › Lidé › Pokec › Půlitr

Půlitr
Mám potřebu si popovídat, vyjádřit názor ...prostě pokec :o)
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Pokec

View previous topic :: View next topic  
Author Message
minorek
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Tue Apr 10, 2012 7:38 pm
Post subject: Půlitr

Ahojda pánové.

Pokud by někdo měl zájem o pěknej půlitr s obrázkem Minora napište mi a já to zařídím, nebo můžete osobně na sklo.damirs.cz v nabídce vyhledejte odkaz MOTORISTICKÁ TEMATIKA.
Cena je 150 Kč. Je to můj kamarád, vyrábí široký sortiment půlitrů s různou veteránskou temetikou. Po dohodě je schopen udělat ledacos podle vašich přání i detaily jako číslo SPZ vašeho veterána atd....Je to ruční práce, žádný prefabrikát, co kus to originál.
Jezdí též na burzy do Chotusic, kde je možné si zboží zakoupit nebo vyzvednout.
Nechci aby to vypadalo jako reklama, ale sám takový půlitr mám a je to skvělý suvenýr ve sbírce věcí s Minoří tematikou. Tak jsem si říkal, že by se ostatním třeba taky líbil...

pict6523.jpg
 Description:
 Filesize:  163.21 KB
 Viewed:  262 Time(s)

pict6523.jpg

Back to top
View user's profile Photo Gallery
Rancher
ZASL. MIN.
ZASL. MIN.

PostPosted: Wed Apr 11, 2012 6:20 am
Post subject: Re: Půlitrr

Jo, už jsem to viděl i někde nabízet.
Kdysi dávno jsem v Retru, sedíc na blatníku Spartaka, pronesl na kameru větu o sbírání čehokoliv se Spartakem, i kdyby to měl být půllitr. ... a kupí se to ...
Takže bych se měl k této informaci vyjádřit kladně, ale řeknu to za sebe:

Kdybych věděl, že ten Minor tam byl nakreslenej v roce 1950, tak po něm skočím.

Ale tahle novovýroba suvenýrů mi připomíná drátěné Rumcajze*), na skle malované šmouly a podobné počiny z dob minulých.... a vlastně i současných.

To nemluvím o tom, že při dnešní nabídce technologií se do toho může pustit každej šikovnej člověk.
A toho Minora maloval člověk, kterej to v ruce má, to jo! Jen mu poraď, aby kreslil dobově a ne např. s blinkry...

Ale vyjadřuju tím shora napsaným jenom můj osobní názor na podobné počiny a naprosto nikomu neberu jeho vlastní přístup a nijak to neshazuju.
_____
*) taky jsem ho dělal, stejně jako malovaného na skle, stejně jako jiné módní výstřelky, perníkový Spartak, gelový Spartak na okně, magnetky se Spartakem atd.... prostě proto, abych si pohrál Razz
Back to top
View user's profile Visit poster's website Photo Gallery
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Pokec
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

Stránky o automobilu Aero Minor II. Výroba: LETOV a MOTORLET (Walter) - závody Jinonice a Letňany, Československo, 1946 - 1951 ©2002-2012 Luboš Balcar, Pavel Krbec, Vladimír Nešpor a všichni aktivní uživatelé stránek. Použití jakýchkoliv autorských materiálů, tj. textů i obrázků z tohoto webu je možné pouze se souhlasem a uvedením zdroje - www.minory.cz

Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy